Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Färswok | ||
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
2,2 tbsp | Fisksås - Asiatisk | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
3 tbsp | Japansk soja | |
1 pc. | Röd Paprika | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
500 g | Fläskfärs | |
1 tbsp | Honung Flytande | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Färswok: Skala och finhacka rödlök. Skala och riv vitlök och ingefära och skölj och finhacka chili. Skölj och tärna paprika smått och skölj och grovhacka broccoli.
Hetta upp olja i en stor stekpanna och fräs färsen till den är helt genomstekt. Häll sedan över den på en tallrik.
Hetta upp ny olja i stekpannan och stek grönsakerna så att de mjuknar en aning och får lite färg. Tillsätt sedan den stekta färsen i pannan och fräs ihop.
Blanda ihop soja, fisksås, honung, limesaft och limeskal i en skål och tillsätt i pannan. Fräs ihop 1 min och smaka av med salt och peppar, sänk sedan värmen ordentligt.
Skölj och grovhacka koriandern och strö över vid servering. Servera tillsammans med ris.
Näringsvärde: 706 kcal, 28 g protein, 39 g fett, 60 g kolhydrater.
Photo:
Lisa Löwenborg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko