Skip to main content
Raw lasagne
Mari Bergman

Raw lasagne

20 minEasy
283,00 kr
1 portion 79,04 kr per portion
Smakrik raw lasagne med bland annat pumpapesto och tomatsallad. Denna raw food lasagne är även vegansk.

Tomatröra
0,5 pc.Röd Paprika
0,5 tspFlingsalt
90 gKörsbärstomater, (1 dl)
0,5 tspBasilika - torkad
1 tbspFärsk ingefära
100 gSoltorkade Tomater, (4 st)
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 tspVit balsamvinäger
Pumpapesto
0,5 tspFlingsalt
0,5 cloveVitlök Vanlig
0,5 pc.Avokado
1 krmSvartpeppar Malen
0,25 pc.Persilja - färsk
50 gPumpakärnor
40 gCitron, (0,25 st)
1 tbspOlivolja
Zucchiniskivor
0,5 pc.Zucchini
1 krmSalt
Topping
50 gRuccolasallat
Instructions
1

Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin med osthyvel eller mandolin.

2

Mixa samman alla ingredienser till pumpapeston med hjälp av en matberedare.

Tomatröra:

3

Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

Montering:

4

Varva zucchiniplattor, pumpapesto, och tomatröra. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med ruccola.

Recept. Mari Bergman

5

Lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

Pumpapesto:

Photo:

Sanna Livijn Wexell