Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Honung Flytande | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
0,5 pc. | Citron | |
50 g | Chili | |
200 g | Sockerärta Färsk | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
400 g | Lammfärs | |
3 pc. | Romansallat | |
1 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Stek lammfärsen i olivolja och finfördela med en träsked. Salta och häll på honungen. Stek tills lammfärsen fått fin färg. Tillsätt pressad vitlök, urkärnad och finskuren färsk chili, färskpressad citronsaft, strimlad purjolök och strimlad sockerärtor. Stek under omrörning ytterligare 1/2 minut. Avsluta med att röra ner grovskuren romansallat och färska örter. Servera direkt.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt