Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kokoslax | ||
1 dl | Sweet Chili | |
1 dl | Kokoschips | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
Tillbehör | ||
1 cm | Färsk ingefära | |
3 tbsp | Japansk soja | |
100 g | Salladsmix | |
3 dl | Jasminris | |
1 tbsp | Rapsolja | |
300 g | Sockerärta | |
1 pc. | Rödlök | |
1 tbsp | Strösocker | |
1 clove | Vitlök Vanlig |
Värm ugnen till 150 grader.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Kokoslax: Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Pensla laxen med sweet chilisås och strö över kokoschips. Baka laxen i ugnen i ca 12 min.
Tillbehör: Skala och skär rödlöken i tunna klyftor. Skala och finhacka vitlök och ingefära. Stek rödlök, vitlök och ingefära i rykande het panna i lite olja i cirka 1 min. Tillsätt sockerärtor, soja och socker. Låt puttra ihop snabbt.
Servera kokoslaxen med sockerärtor, nykokt ris och sallad.
Näringsvärde: 627 kcal, 33 g protein, 26 g fett, 62 g kolhydrater
Photo:
Magnus Skoglöf
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1