Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Dijonsenap | |
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
3 tbsp | Olivolja | |
Sallad | ||
0,5 pc. | Gurka | |
125 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Romansallat | |
200 g | Tonfisk i Vatten | |
4 pc. | Ägg | |
240 g | Svarta oliver utan kärnor | |
300 g | Potatis Fast |
Sallad: Skölj potatisen. Skär den i bitar och koka i saltat vatten.
Koka äggen mjuka med lös gula. Ca 4-5 min. Skala dem sedan och halvera varje ägg.
Skölj och halvera tomaterna och skölj och skiva gurkan i halvmånar. Skölj och strimla salladen och sila av vattnet från oliverna.
Dressing: Blanda samman alla ingredienser till dressingen och smaka av med lite salt och peppar.
Sallad: Blanda alla salladsingredienser med den kokta potatisen och dressingen. Toppa med ägghalvor och tonfisk.
Näringsvärde: 423 kcal, 22 g protein, 28 g fett, 19 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel