Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Flingsalt | |
4 pc. | Kvisttomater | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
Tillbehör | ||
125 g | Färsk bladspenat | |
400 g | Linguine | |
Valnötspesto | ||
0,5 tsp | Färsk ingefära | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
230 g | Citron | |
0,75 dl | Olivolja | |
100 g | Valnötter | |
75 g | Västerbottensost | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
2 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela tomaterna på mitten och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över lite olja och salta och peppra. Baka i ugnen ca 25 min.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Pesto: Lägg valnötter, saften från citron, riven ingefära, västerbottensost, olivolja, basilika, salt och peppar i en matberedare och mixa till en pesto. Spar lite av kokvattnet när du silar av pastan, ca 2 msk. Blanda pastan och pastavattnet med peston och spenaten. Smaka av med salt och peppar och servera tillsammans med de bakade tomaterna.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1