Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Vanliga morötter | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 dl | Bulgur | |
Torsk | ||
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Torskfilé | |
0,75 tsp | Salt | |
75 g | Grana Padano | |
150 g | Ajvar | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Sätt ugnen på 175 grader. Tina fisken om du använder fryst.
Torsk: Salta och peppra fiskfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form.
Blanda ihop ajvar relish med creme fraiche och riven grana padano. Skölj och finhacka basilika och blanda i. Bred röran över fisken och sätt in i ugnen ca 10 min.
Tillbehör: Koka bulgur/ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skiva morötterna tunt. Skölj och skiva gurkan tunt. Blanda i en skål med olja, balsamvinäger och en nypa salt och peppar.
Servera den ajvargratinerade torsken tillsammans med bulgur/ris och grönsaker.
Styling & Rekvisita (glas): www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 587 kcal, 41 g protein, 29 g fett, 38 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's