Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Vatten | |
550 g | Grönsaksblandningar | |
500 g | Kycklingfile | |
3 dl | Vildris | |
1,5 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Hönsbuljong | |
1 pc. | Lime | |
1 tbsp | Honung | |
0,5 dl | Persilja - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tsp | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tsp | Kinesisk soja |
Koka riset. Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna, ca 5 min per sida. Salta och peppra under tiden. Tvätta limen noga i ljummet vatten. Skala den med potatisskalare utan att få med det vita. Skär skalen i tunna strimlor. Dela limen och pressa ur saften. Lägg över kycklingfiléerna i en traktörpanna. Häll över saft och skal från limen. Vispa ihop vatten, crème fraiche, smulad buljongtärning, soja och honung. Häll blandningen i pannan. Låt koka under lock på svag värme några minuter. Strö över persilja. Servera med riset, lättkokta grönsaker och gärna lite bröd.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge