Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
1 pc. | Köttbuljong | |
200 g | Palsternacka | |
4 dl | Vatten | |
1 pc. | Rotselleri | |
1 dl | Lingon | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Honung Flytande | |
1 pc. | Lagerblad | |
500 g | Nötbog | |
2 tbsp | Vetemjöl |
Skär bogen i stora tärningar. Bryn köttet i omgångar i stekpanna.
Lägg i gryta, strö över mjöl, rör om och tillsätt vatten, buljong, lagerblad och tomatpuré.
Koka under lock tills köttet är mjukt ca 50 min.
Dela lök, morötter, palsternacka och rotselleri i stora bitar. Bryn rotfrukterna lite lätt och lägg i grytan.
Tillsätt honung och koka rotfrukterna mjuka ca 15 min.
Lägg i lingonen och låt det puttra med de två sista minutrarna.
Smaka av med salt och peppar.
Serveras med potatis eller ris.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Bog i Bit av Nöt Fryst EKO/KRAV 1kg Myrö Gård