Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 pc. | Rödlök | |
0,5 pc. | Gurka | |
50 g | Majskorn | |
200 g | Riven Gratängost | |
400 g | Tacochips | |
3 dl | Gräddfil | |
200 g | Vanliga Tomater | |
0,5 pc. | Isbergssallat | |
Tacofärs | ||
1 tsp | Strösocker | |
1 clove | Vitlök Färsk | |
2 tsp | Torkad oregano | |
300 g | Vegetarisk Färs | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 tsp | Salt | |
2 tsp | Spiskummin | |
1 tbsp | Olivolja | |
400 g | Kidneybönor | |
3 tsp | Paprikakrydda | |
1 tsp | Chilipulver | |
2 dl | Vatten |
Tillbehör: Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken. Häll av vätska från majsen och lägg upp allt i små skålar.
Tacofärs: Blanda ihop spiskummin, paprikapulver, chilipulver, oregano, socker och salt i en liten skål.
Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs vegfärsen tillsammans med kryddblandningen. Skala och pressa i 2 klyftor vitlök. Sila av och skölj bönorna under kallt vatten.
Tillsätt vatten, tomatpuré och bönor och låt det puttra ihop 2 min. Servera färsen på nachochips och toppa med ost, grönsaker och gräddfil.
Gratinera chips och färs med osten i ugnen och toppa sedan med sallad och gräddfil.
Näringsvärde: Kcal: 850 Fett: 36 g Protein: 43 g Kolhydrater: 80 g
Photo:
Linnea Swärd
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria