Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
1 pc. | Salladsmix | |
8 pc. | Korvbröd | |
Fyllning | ||
1 pc. | Gräslök - färsk | |
2 pc. | Hummer | |
0,5 tsp | Dijonsenap | |
1 dl | Äkta Majonnäs | |
1 krm | Tabasco | |
1 krm | Salt | |
0,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Citron | |
1 tbsp | Smör |
Dela humrarna på hälften. Krossa klorna lätt med en nötknäppare eller baksidan av knivskaftet och plocka ur hummerköttet. Hacka köttet grovt och lägg i en skål.
Finskär gräslöken. Skölj citronen noga och finriv det yttersta skalet.
Rör samman majonnäs, crème fraîche, senap, gräslök (spara lite till garnering) och citronskal i en skål. Blanda ner hummerköttet och smaka av med salt, peppar, citronsaft och tabasco/chilisås/cayennepeppar.
Skölj och torka salladen.
Smörstek korvbröden i en stekpanna.
Lägg några salladsblad på varje bröd och toppa med hummerröran.
Garnera med gräslök och servera!
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria