Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Frittata | ||
500 g | Sötpotatis | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
3,5 dl | Mellanmjölk | |
130 g | Rödlök | |
7 pc. | Ägg | |
1 pc. | Broccoli Färsk | |
1 tbsp | Timjan - torkad | |
150 g | Fetaost | |
1,5 tbsp | Grönsaksbuljong | |
Avokadosallad | ||
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Avokado | |
140 g | Gurka | |
115 g | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
70 g | Mangold |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala sötpotatisarna. Riv dem grovt eller skär dem i sockerbitsstora kuber. Grovhacka rödlöken och skär broccolin i små buketter. Skär fetaosten i bitar. Lägg alltsammans i en stor ugnsfast form.
Vispa ihop ägg, mjölk, timjan, buljong och svartpeppar och häll över grönsakerna.
Sätt in i ugnen ca 30 min eller tills äggstanningen har stelnat.
Skölj mangolden, skiva gurkan tunt med en osthyvel och skär avokadon i bitar. Lägg upp på ett fat och pressa över saften från citronen. Ringla över lite olja och strö över lite salt och peppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt