Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
300 g | Kycklingfile | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
4 pc. | Rödbetor Färsk | |
3 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Lantbröd | |
150 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Olivolja |
Mixa kycklingbrösten och hälften av spenaten tillsammans med hälften av saltet och olivoljan i en matberedare. Forma till hamburgare och grilla ca 5-10 minuter på varje sida, beroende på tjocklek. Blanda yoghurten och gräslöken. Smaka av med resten av saltet och pepparen. Ringla lite olivolja över brödet och lägg det på grillen så att det får fina grillränder. Fördela resterande spenat, rödbetorna och kycklingburgarna på fyra brödskivor. Toppa med yoghurten och de resterande brödskivorna.
Det är också gott att smaksätta yoghurten med hackad färsk dragon.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day
3 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria