Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
10 g | Pinjenötter | |
50 g | Pesto Grön | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Marinerad Kronärtskocka | |
3 tbsp | Vatten | |
40 g | Ruccolasallat | |
100 g | Bönpasta | |
20 g | Parmesanost |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen i lätt saltat vatten.
Rosta pinjenötterna i en torr panna. Häll över pinjenötterna i en skål.
Sila av det mesta av oljan från kronärtskockorna och fräs dem 2 min i stekpannan. Riv parmesanosten.
Sila av och blanda pastan med pesto, frästa kronärtskockor, ruccola och riven parmesanost på låg värme på plattan. Smaka av med salt och svartpeppar.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt