Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Edamamepesto | ||
0,5 pc. | Citron | |
0,5 tsp | Salt | |
1 tsp | Honung Flytande | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
1 tsp | Chilipeppar Färsk | |
250 g | Edamamebönor | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
Pommes | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Bakpotatis | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
Halloumiburgare | ||
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 pc. | Gemsallad | |
2 pc. | Avokado | |
400 g | Halloumi | |
0,5 pc. | Gurka | |
20 g | Mandlar rostade | |
1 tbsp | Olivolja | |
270 g | Korvbröd |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pommes: Skölj bakpotatisen och skär den sedan i pommesfrittesstora stavar. Lägg stavarna i en bunke och tillsätt olja och salt efter smak. Blanda om ordentligt och lägg ut stavarna med mellanrum på en bakplåtsklädd plåt. Rosta i ugnen i ca 30-35 min.
Edamamepesto: Mixa samman tinade sojabönor, koriander, mynta, finhackad chilipeppar och olja med hjälp av en stavmixer. Tillsätt salt, honung och citronskal- och saft.
Halloumiburgare: Skär halloumin i 16 st bitar. Skölj och skiva gurka och skölj och dra loss salladsblad. Skär avokado i tunna skivor.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek halloumibitarna gyllenbruna.
Montering: Fyll korvbröden med salladsblad, pesto, gurkskivor, avokadoskivor och halloumibitar. Toppa med lite yoghurt och strö över hackade mandlar. Servera tillsammans med pommes.
Näringsvärde: 783 kcal. 32 g protein, 46 g fett, 52 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado