Skip to main content
Chorizo i brioche med pico de gallo
Mari Bergman

Chorizo i brioche med pico de gallo

30 minEasy
178,15 kr
4 portions 39,67 kr per portion
Pico de gallo är en mexikansk tomatsalsa med chili som du svänger ihop i ett nafs. I den här varianten har vi även i koriander och lime, vilket bli supergott tillsammans med chorizon och avokadon.

Korv med bröd
600 gChorizo
6 pc.Korvbröd
Pico de gallo
250 gKörsbärstomater
1 krmSvartpeppar Malen
1 pc.Lime
0,5 pc.Rödlök
1 pc.Olivolja
1 pc.Avokado
1 pc.Chilipeppar Röd
1 pc.Koriander - färsk
1 krmSalt
1 cloveVitlök Vanlig
Instructions
1

Pico de gallo: Finhacka körsbärstomaterna och chilipepparn. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Finhacka koriandern. Blanda i en skål och tillsätt limeskal, limesaft och olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda om ordentligt.

2

Tärna avokadon smått och lägg i en skål.

3

Korv med bröd: Stek korven i en panna eller grilla på en utegrill.

4

Värm bröden i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

5

Toppa korven med pico de gallo och avokadotärningar.

Photo:

Nurlan Emir