Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
50 g | Koriander - färsk | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
Kycklingwok | ||
250 g | Broccoli | |
600 g | Kycklingfile Fryst | |
200 g | Minimajs | |
1 pc. | Äggnudlar | |
1 pc. | Paprika | |
150 g | Sockerärta | |
1 pc. | Chilipeppar Färsk | |
Sås | ||
0,5 dl | Honung | |
20 g | Färsk ingefära | |
1 dl | Japansk soja | |
2 pc. | Lime |
Koka upp vatten till nudlarna.
Kycklingwok: Skär ner broccolin i mindre buketter. Det går även jättebra att använda stammen av broccolin, skiva den i tunna skivor. Dela minmajsen på längden i fyra delar. Skär paprikan i strimlor. Om du vill ha mer hetta i woken skiva chilin då bara tunt. Annars skär ur kärnhuset och skiva tunt. Dela sockerärtorna på mitten. Lägg alla grönsaker i en bunke.
Skär ner kycklingen i strimlor.
Topping Hacka chasewnötterna några gånger så att dom blir till mindre bitar. Grovhacka koriandern.
Sås: Tvätta limen och riv skalet ner i en bunke och pressa sedan även ner juicen från limen. Skala och riv ner ingefäran och blanda sedan i sojan och honungen. Blanda ihop.
Kycklingwok: Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet. Var noga med tiden så att nudlarna blir al denté.
Värm upp lite olja i en wok eller stor stekpanna. Fräs sedan kycklingen så att den blir gyllenbrun och genomstekt. Lägg i grönsakerna och låt dom få stekas i ca 1 min. Tillsätt sedan nudlarna samt såsen och låt allt få värmas upp tillsammans. Garnera med cashewnötterna och koriandern.
Näringsvärde: 645 Kcal 50g protein 14g fett 75g kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel