Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
35 g | Machesallat | |
280 g | Tagliatelle | |
125 g | Körsbärstomater | |
Dragonkyckling | ||
550 g | Strimlad kyckling | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Dijonsenap | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Citron | |
1 krm | Salt | |
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong |
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Dragonkyckling: Skölj och strimla purjolöken. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, kyckling och dragon så att kycklingen får lite färg och nästan blir helt genomstekt. Tillsätt creme fraiche, 1 dl vatten från den kokande pastan, dijonsenap och buljong. Låt puttra ihop ca 3-4 min. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
Tillbehör: Skölj salladen och skölj och halvera tomaterna. Blanda i en skål.
Sila av pastan och blanda samman med kycklingsåsen. Servera tillsammans med sallad vid sidan om.
Rekvisita: Gerbera
Näringsvärde: 591 kcal, 41 g protein, 22 g fett, 56 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt