Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ostsås | ||
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
0,75 dl | Vetemjöl | |
9 dl | Standardmjölk | |
1 tsp | Flingsalt | |
2 dl | Riven Gratängost | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1,5 dl | Vatten | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
6 dl | Krossade Tomater | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Gul lök | |
400 g | Vegetarisk Färs | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
500 g | Lasagneplattor |
Finhacka lök och vitlök och fräs i olivolja. Häll i färsen och fräs i några minuter. Tillsätt tomatpuré. Slå på lite vatten. Häll på krossade tomater och smula i buljong. Krydda och koka 15 minuter.
Ostsås: Smält smöret, rör i mjöl och späd med lite mjölk i taget samtidigt som du vispar. Låt småkoka i 5 minuter under omrörning. Krydda. Rör i osten.
Varva färssås med ostsås och lasagneplattor. Börja med färssås och sluta med ostsås. Strö över lite riven ost. Gratinera i ca 20 minuter 250 grader.
Näringsvärde: 804 kcal. 41 g protein, 35 g fett, 77 g kolhydrater.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria