Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Järpar | ||
1 tsp | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1,5 tsp | Torkad oregano | |
1 tbsp | Spiskummin | |
0,5 tsp | Chiliflakes | |
1 tsp | Strösocker | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
500 g | Nötfärs | |
Tillbehör | ||
250 g | Tortilla Wrap | |
150 g | Tacosås | |
3 dl | Gräddfil | |
2 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Gurka | |
200 g | Riven Texmexost | |
0,5 pc. | Isbergssallat |
Järpar: Lägg färsen i en bunke och skala och pressa i vitlök. Krydda med spiskummin, paprikapulver, chiliflakes, oregano, socker och salt. Blanda ihop ordentligt och forma 8 st järpar.
Tillbehör: Skär avokado i skivor, skölj och tärna gurkan och skölj och strimla salladen. Lägg upp alla tillbehör i skålar.
Järpar: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek järparna på medelvärme gyllenbruna och genomstekta.
Fyll tortillabröden med sallad, gurka, avokado och järpar. Toppa med ost, gräddfil och tacosås. Rulla ihop och ät.
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria