Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Salt | |
1 kg | Revbensspjäll | |
1 dl | Honungsglaze | |
Pork pickle rub | ||
1 tsp | Ingefära Malen | |
1 tbsp | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Vitpeppar Malen | |
1 tbsp | Salvia - torkad | |
2 tbsp | Senapsfrö | |
1 tbsp | Salt |
Skär isär revbenen i mindre bitar och lägg dem på en plåt eller form och gnid in dem med rub. Låt ligga ett dygn i kylskåp.
Tänd en grill med lock och se till att den håller omkring 125 grader.
Lägg revbenen på grillen med köttsidan nedåt och grilla under lock cirka 4 timmar, tills köttet är genomstekt och har fått fin färg.
Flytta köttet ur formen och pensla med glaze. Grilla ytterligare en kvart. Servera.
Rub: Kryddorna i den här rubben används ofta till griskött och blir goda ihop. Passar framförallt bra till fläsk men fungerar till allt kött, även fågel.
Stöt alla ingredienser fint i en mortel, förvara i en lufttät burk.
Photo:
Stefan Wettainen
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria