Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Parmesanost | |
1 kg | Potatis Fast | |
600 g | Ryggbiff | |
2 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Pasta Basilico Krydda | |
1 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
200 g | Körsbärstomater | |
1 pc. | Citron | |
1 dl | Olivolja | |
1 tbsp | Triple Pepper | |
4 clove | Vitlök | |
3 dl | Mellanmjölk |
Tillagning av potatispuré:
Mosa den kokta potatisen med en slev eller gaffel. Blanda mjölk i en kastrull med olja, smör och salt. Värm mjölkblandningen, blanda ner den i potatisen och avsluta med att tillsätta Pasta Basilico.
Tillagning av pepparbiff:
Häll ut Triple Pepper på ett litet fat. Rulla kanterna på varje köttskiva i pepparblandningen och salta.
Värm olja i en stekpanna, bryn köttet på medelstark värme ca 2-3 minuter per sida. Lägg köttet att vila på ett varmt serveringsfat.
Häll olja, vitlök, tomater och citronjuice i stekpannan och låt det koka ihop. Lägg tomatblandningen på köttet, toppa med persilja och servera.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt