Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
4 tbsp | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Färskost Naturell | |
200 g | Lax Kallrökt | |
150 g | Citron, (1 st) | |
400 g | Färsk pasta | |
4 pc. | Schalottenlök | |
200 g | Färsk bladspenat |
Strimla laxen. Hacka löken och vitlöken. Fräs löken i oljan några minuter. Tillsätt färskost och spenat och låt spenaten mjukna en aning. Det tar ett par minuter.
Blanda ner den kallrökta laxen och rör runt. Blanda direkt med nykokt pasta. Riv över parmesan, samt rivet citronskal och dra några varv med pepparkvarnen.
Rekvisita: Jean Dubost, Laguiole, La shelf
Näringsinnehåll: Energi(kcal) 582,2 Protein(g) 27,7 Fett(g) 23,6 Kolhydrater(g) 62,3
Photo:
Emma Mattsson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1