Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Äpplen | ||
2 tbsp | Pärlsocker | |
1 tsp | Kanel | |
4 pc. | Äpplen | |
Kaksmet | ||
3 dl | Vetemjöl | |
1,5 dl | Havredryck Naturell | |
2 tsp | Bakpulver | |
1,5 dl | Strösocker | |
100 g | Smör | |
Övrigt | ||
0,25 g | Smör | |
0,5 dl | Mannagryn |
Övrigt: Smörj en kakform och bröa den med mannagryn.
Kaksmet: Blanda vetemjöl, socker och bakpulver.
Finfördela det rumstempererade margarinet med en gaffel, eller med fingertopparna, i mjölblandningen tills det blir en grynig massa.
Tillsätt havremjölken och rör ihop till en smet.
Äpplen: Skala, kärna ur och skiva äpplena.
Tryck ner äppelskivorna tätt i smeten. Strö på kanel och pärlsocker,
Grädda mitt i ugnen i 200 graders värme ca 25-30 minuter.
NÄRINGSVÄRDE PER PORTION: 1334 kJ 319 KCAL 55g KOLHYDRATER 4g PROTEIN 8g FETT
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1