Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
3 dl | Jasminris | |
100 g | Fetaost | |
100 g | Lufttorkad Skinka | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
400 g | Butternutpumpa | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
1 krm | Chilipulver | |
1 tbsp | Olivolja | |
5 dl | Röda Linser Förkokta | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt |
Hacka lök och vitlök. Skär bort den hårda kanten på pancettan och skär den i små bitar. Stek lök, vitlök och pancetta i olivolja.
Skala och skär pumpan i små tärningar och tillsätt dessa. När löken är mjuk lägger du i pumpa, tomater och linser. Krydda med salt, peppar, balsamvinäger, timjan, paprika, chili. Smula över fetaost och servera med ris.
Näringsvärde: Energi (kcal) 476,5, Protein (g) 26,4, Fett (g) 13,6, Kolhydrater (g) 57,8
Photo:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt