Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fiskbiffar | ||
2 tbsp | Olivolja | |
600 g | Koljafile | |
1 pc. | Ägg | |
1,5 tbsp | Citron | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Ströbröd | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
Tillbehör | ||
0,5 pc. | Citron | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Körsbärstomater | |
4 tbsp | Smör |
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen.
Fiskbiffar: Ta bort ev ben ur fisken, lägg den i en matberedare tillsammans med ägg, grädde, persilja, citronsaft, salt och svartpeppar. Mixa tills du får en jämn och formbar smet. Forma 4 st biffar med vattensköljda händer och vänd i ströbröd på en tallrik.
Stek biffarna på båda sidor på medelvärme i en panna med olja och en klick smör tills det får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg över biffarna i en ugnsfast form och sätt in i ugnen ca 10- 15 min.
Tillbehör: Tina ärtorna i lite vatten i en kastrull på spisen. Sila av och lägg upp i en skål. Smält smöret i kastrullen. Skiva upp resten av citronen i klyftor, skölj och halvera cocktailtomaterna och lägg upp i en skål.
Servera fiskbiffarna med kokt potatis, ärtor, tomater och skirat smör.
Näringsvärde: Kcal: 577 Fett: 29 g Protein: 28 g Kolhydrater: 48 g
Photo:
Linnea Swärd
2 Koljafilé MSC Fryst 450g Feldts
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria