Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Till servering | ||
2 dl | Gräddfil | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
300 g | Tortilla | |
1 pc. | Lime | |
Kycklingfyllning | ||
6 pc. | Paprika | |
1 tsp | Salt | |
4 tbsp | Vitlökspulver | |
8 tbsp | Olivolja | |
4 tbsp | Chilipulver | |
4 pc. | Rödlök | |
4 tbsp | Spiskummin | |
4 tbsp | Torkad oregano | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Paprikakrydda | |
400 g | Färsk kycklingfilé | |
800 g | Krossade Tomater |
Skär kycklingen i lagom stora bitar. Skiva lök och paprika (välj gärna paprika i flera olika färger) tunt.
Lägg kyckling, lök och paprika i en djup ugnsform, ringla över olivolja, strö över kryddor och blanda väl. Baka i ugn i 10 minuter.
Tillsätt sedan Mutti Polpa Datterini till blandningen i formen, krydda med salt och peppar, täck med folie och grädda i ytterligare 25 minuter.
Servera med lite tortillabröd, gräddfil, skivad färsk lime och garnera med koriander på toppen.
Photo:
Mutti
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitlökspulver 49g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Paprikapulver 37g Santa Maria
3 Krossade Tomater 390g Garant