Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 pc. | Färsk timjan | |
100 g | Färska champinjoner | |
2 pc. | Vitlök Vanlig | |
500 g | Tagliatelle | |
1 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
2 tsp | Äppelcidervinäger | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 tsp | Salt | |
380 g | Svarta Bönor | |
1 tsp | Honung Flytande | |
25 g | Parmesan, Pecorino & Grana Padano |
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka vitlök och gul lök, skiva svampen och fräs allt i matfett. Tillsätt krossade tomater och vinäger. Låt såsen småkoka utan lock cirka 10 min.
Blanda i bönor och värm. Smaka av med honung, salt, peppar och hackad timjan.
Blanda böntomatsåsen med den nykokta pastan. Garnera med lite färsk timjan, hyvlad parmesan och grovhackade tomater.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel