Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Salladsdressing | ||
1 tbsp | Dijonsenap | |
2 dl | Lättmajonnäs | |
1,5 clove | Vitlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Japansk soja | |
0,5 dl | Vatten | |
Salladsbas | ||
200 g | Haricot Verts Färsk | |
70 g | Cashewnötter Naturella | |
7 dl | Ostronsås | |
1 pc. | Rödlök | |
200 g | Mungbönor | |
500 g | Kycklinglårfile | |
1 kg | Salladskål |
Börja med dressingen. Blanda majonnäs och vatten, dressingen ska vara ganska lös. Pressa i vitlöken, tillsätt svartpeppar, dijonsenap och japansk soya. Oroa dig inte om den smakar ganska starkt, det behövs bara lite dressing på salladen.
Koka haricotverts och mungbönor i lättsaltat vatten 2-3 min, lägg sedan ned dem i kallt vatten.
Strimla salladskål, rödlök och kyckling. Stek kycklingen i wok- eller stekpanna tills den får färg. Tillsätt cashewnötter och fräs med snabbt, de ska inte ta färg. Häll i ostronsåsen och låt koka på svag värme ca 2-3 min. Blanda grönsakerna med den varma kycklingröran i en bunke.
Servera salladen ljummen i en hög med dressingen lätt ringlad över. Klart!
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria