Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Het tapenade | ||
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,25 pc. | Citron | |
150 g | Kalamataoliver | |
10 g | Jalapeno Färsk | |
2 pc. | Sardeller | |
3 tbsp | Olivolja | |
250 g | Sparris Färsk | |
100 g | Parmesanost | |
2 pc. | Citron | |
500 g | Delikatesspotatis | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
270 g | Kycklingkorv |
Het tapenade: mixa samman ingredienserna. Smaka av.
Tillbehör: värm grillen till hög temperatur. Ansa sparrisen. Vänd runt sparris och de kokta potatisarna i lite olivolja och salt. Dela citronerna på mitten. Grilla sparris, potatis och citronhalvorna cirka 5 minuter till fin grillyta.
Kycklinggrillkorv: tillaga kycklinggrillkorven enligt anvisningen på förpackningen.
Servering: lägg upp kycklinggrillkorv, potatis och sparris på 4 tallrikar och riv över parmesanost. Servera med citronhalvorna och den heta tapenaden.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt