Skip to main content
Krämig vegansk potatissallad
Malin Andersson

Krämig vegansk potatissallad

30 minEasy
186,15 kr
4 portions 21,77 kr per portion
Testa vårt recept på vegansk potatissallad - toppen att servera tillsammans med annat gott på buffébordet under vårens och sommarens kalastillfällen!

50 gSockerärta Färsk
2 dlHavrefraiche
1 dlVegansk majonnäs
0,5 pc.Rödlök
50 gRädisor
0,5 krmSvartpeppar Malen
1 kgDelikatesspotatis
0,25 setGräslök - färsk
1 krmSalt
Instructions
1

Koka potatisen mjuk. Låt svalna.

2

Finhacka gräslöken och röd lök. Skär rädisorna i tunna skivor och dela sockerärtorna på hälften.

3

Rör ihop havrefraiche och majonnäs.

4

Dela potatisen på hälften (tärna om du har en större potatissort) och rör försiktigt ihop med majonnäsblandningen tillsammans med rädisor och sockerärtor. Smaka av med salt och peppar.

Servera potatissalladen till grillade grönsaker, på buffébordet eller till veganska biffar.

Photo:

Kerstin Eriksson