Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Toppning | ||
2 tbsp | Solroskärnor | |
2 tbsp | Pumpakärnor | |
Fiberlimpa | ||
1 dl | Majsmjöl | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 dl | Rismjöl | |
1 dl | Pumpakärnor | |
0,5 dl | Sirap | |
1 dl | Bovetemjöl | |
1 pc. | Ägg | |
0,5 dl | Fiberhusk | |
2 tsp | Salt | |
1 tbsp | Bikarbonat | |
1 dl | Linfrö Helt | |
1 dl | Solroskärnor | |
6 dl | Filmjölk Naturell |
Värm ugnen till 200 grader.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda filmjölk, sirap, olja och äggvita i en annan bunke.
Vänd ner filmjölkblandningen i de torra ingredienserna och blanda om ordentligt.
Häll degen i en oljad brödform, strö över solrosfrön och pumpakärnor.
Grädda limpan i ca 50 min-1 tim i mitten av ugnen.
Ta ut limpan och låt den svalna. Skär upp i skivor och frys in så många du vill.
Tips: Frön kan bytas ut mot valfria frön eller nötter och filmjölk mot yoghurt.
Photo:
Petter Backlund
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt