Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomatsallad | ||
1 krm | Salt | |
2 tsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Basilika - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Balsamvinäger | |
250 g | Körsbärstomater | |
Kyckling | ||
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
600 g | Kyckling Minutfilé | |
1 tsp | Rosmarin - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Potatisgratäng | ||
800 g | Potatisgratäng |
Värm ugnen till 200 grader.
Tillaga potatisgratängen enligt anvisning på förpackningen.
Tomatsallad: Skölj och halvera tomaterna och lägg i en skål. Tillsätt olja, balsamvinäger och basilika. Smaka av med lite salt och peppar.
Kyckling: Krydda kycklingfiléerna med rosmarin, salt och peppar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och bryn filéerna ca 3 min på båda sidor på medelhög värme. Sänk värmen och låt de bli klara i pannan.
Servera kycklingen tillsammans med potatisgratäng och tomatsallad.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
132,67 kr /L
3 495,00 kr /kg
998,53 kr /kg
131,90 kr /L
87,80 kr /kg
72,95 kr
158,25 kr /kg
1 426,19 kr /kg
73,69 kr /kg