Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
0,5 dl | Olivolja | |
700 g | Kycklinglårfile | |
2 tbsp | Paprikakrydda | |
1 tbsp | Timjan - torkad | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Torkad oregano | |
Quinoasallad | ||
3 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Vinäger | |
65 g | Ruccolasallat | |
0,5 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Avokado | |
250 g | Quinoa | |
350 g | Svarta Bönor | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
Örtsås | ||
0,5 tsp | Honung Flytande | |
1,5 dl | Gräddfil | |
1 tsp | Timjan - torkad |
Kyckling: Värm ugnen till 225 grader.
Blanda ihop kryddor och 1 tsk salt, 1 krm svartpeppar och olja i en bunke. Pressa i vitlöksklyftan och lägg ner kycklingbitarna. Blanda om ordentligt och fördela sedan kycklingen i en stor ugnsfast form.
Stek kycklingen i mitten av ugnen i ca 30min. Rör om ett par gånger.
Quinoa: Koka quinoan enligt förpackningens instruktioner, men tillsätt också en buljongtärning i vattnet.
Blanda olja, vinäger, hackad lök, salt och peppar.
Häll det över bönorna, rör om och låt gärna stå och dra en stund.
Skär avokadon i bitar och blanda ner bönor, ruccola och kokt quinoa.
Gräddfilssås: Rör ihop gräddfil, timjan och honung. Smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med quinoasalladen och örtsåsen.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel