Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
750 g | Oxfilé | |
800 g | Potatis | |
50 g | Smör | |
4 tbsp | Rapsolja | |
2 pc. | Ägg | |
2 pc. | Gul lök |
Skala potatisen och skär den i centimeterstora tärningar. Råstek potatistärningarna i hälften av oljan och smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan och håll potatisen varm. Skär köttet i lika stora tärningar som poatisen och skala och finhacka löken. Fräs resten av oljan och smöret i stekpannan.Lägg i köttet och sedan löken. Rör inte om direkt utan låt köttet och löken vara tills pannan har fått upp värmen igen. Först då rör du om hastigt - då blir allt perfekt stekt. Salta och peppra. Servera direkt som här med en äggula i snapsglas.
Photo:
Martin Löf