Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
370 g | Kikärtor | |
200 g | Halloumi | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
150 g | Citron, (1 st) | |
200 g | Bulgur | |
1 pc. | Avokado | |
150 g | Soltorkade Tomater | |
60 g | Romansallat, (1 st) | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt |
Koka bulgur med lite buljong enligt förrpackningens anvisning.
Skär de soltorkade tomaterna i bitar. Skölj och finhacka persiljan och skala och finhacka vitlöken. Skölj och riv det yttersta gula på citronen. Sila av och skölj kikärtorna i vatten. Blanda samman kikärtorna med soltorkade tomater, vitlök, persilja, citronskal och saft och lite av oljan från tomaterna. Krydda med lite salt och peppar. Skölj och skär romansalladen i stora bitar och blanda i.
Blanda i olivolja i den kokta bulgurn och lägg över den på ett fat så att den svalnar lite.
Skär avokadon i bitar.
Skär halloumin i kuber och stek den gyllenbrun i lite olja i en varm panna.
Blanda bulgurn med kikärtsblandningen och lägg upp på tallrikar. Toppa med stekta halloumikuber och avokodobitar.
Näringsvärde: 596 KCAL 25 G PROTEIN 32 G FETT 45 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt