Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Pappardelle | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
2 dl | Vispgrädde | |
140 g | Gul lök | |
3 clove | Vitlök Färsk | |
150 g | Parmesanost | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
1 tsp | Salt | |
200 g | Kantareller Konserv | |
70 g | Färsk bladspenat |
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Skala och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Rensa kantarellerna från jord om dom är färska, låt annars vätskan rinna ur om dom är konserverade. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs lök och kantareller på medelvärme i ca 5 min. Slå på grädde och låt det koka ihop. Tillsätt sköljd spenat och hackad persilja. Smaka av med salt och svartpeppar.
Sila av pastan och blanda med kantarellsåsen. Servera med riven ost.
Photo:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1