Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Strösocker | |
400 g | Färskost Naturell | |
4 dl | Vispgrädde | |
25 g | Smör | |
150 g | Digestive original | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
4 pc. | Ägg |
Smält smöret, låt svalna lite.
Krossa digestivekexen.
Blanda smör och kexsmulorna, fördela i botten på springformen. Tryck till lite om du önskar en fastare botten.
Skilj på äggulor och vitor och lägg dem i var sin skål.
Vispa äggulorna med sockret. Mosa osten och blanda ner den och vaniljsockret.
Vispa grädden i en tredje skål och rör försiktigt ner den i ägg-ostblandningen.
Vispa till sist äggvitorna till hårt skum och vänd ännu försiktigare ner dem så att inte luften går ur smeten.
Fördela smeten i formen. Smula eventuellt ytterligare kex över, täck med plastfolie och ställ in i frysen minst 3 tim innan servering.
Servera cheesecaken i tårtbitar med färska jordgubbar eller andra bär.
Photo:
Kerstin Eriksson
2 Färskost Original 21% 200g Philadelphia