Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tbsp | Tamarisoja | |
360 g | Vegetarisk Färs | |
25 g | Färsk ingefära | |
100 g | Rispapper | |
2 pc. | Salladslök | |
1 tbsp | Rapsolja | |
4 pc. | Ägg | |
Topping | ||
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
2 tbsp | Sriracha | |
1 dl | Majonnäs |
Stek färsen i lite olja tills den fått fin färg och är krispig. Riv ner ingefära och ringla över tamari.
Strimla vårlöken/salladslöken.
Lägg ett rispapper i en torr stekpanna på medelvärme i 15 sekunder. Knäck ett ägg på rispappret och vispa ut så att hela pappret täcks.
Strö ut 1/4 av färsen, strö över vårlöken. Låt steka tills ägget har stelnat. Lägg över på en tallrik.
Ringla över majonnäs och sriracha. Garnera med koriander.