Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Sesammajonnäs | ||
0,75 tsp | Sesamolja | |
2 dl | Äkta Majonnäs | |
0,5 tbsp | Japansk soja | |
1 tsp | Lime | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Broccoli- och halloumibiffar | ||
1 pc. | Gul lök | |
2 pc. | Broccoli | |
400 g | Halloumi | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
5 pc. | Ägg | |
2 dl | Havregryn | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
Till servering | ||
1 pc. | Salladsmix | |
200 g | Körsbärstomater |
Skala och finhacka lök och vitlök. Finhacka chilin. Skär ner broccolin i mindre bitar, även stammen. Riv halloumin. Grovhacka koriandern.
Mixa samman lök, vitlök, chili, broccoli, halloumi, havregryn, ägg och koriander i en matberedare eller med en mixerstav till en jämn massa. Smaka av med salt och peppar.
Låt smeten vila i kylen ca 15-30 min.
Skala och finriv vitlöksklyftan till majonnäsen. Blanda samman vitlök, majonnäs, soja och sesamolja. Smaka av med lime- eller citronsaft.
Skölj och torka salladen.
Forma smeten till små biffar. Stek i rejält med smör och/eller olja tills biffarna fått fin färg.
Servera de nystekta biffarna tillsammans med sesammajonnäs och sallad.
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1