Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
100 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
200 g | Burrata | |
4 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Strösocker | |
400 g | Tortiglioni | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
3 clove | Vitlök | |
800 g | Hela Tomater Konserverade | |
0,5 tsp | Salt |
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Se till att spara 2-3 dl pastavatten.
Gör tomatsåsen under tiden. Skala och finhacka vitlök. Fräs vitlöken i olivolja utan att den tar färg. Tillsätt tomatpuré och låt fräsa en kort stund. Häll i tomaterna. Koka upp och låt småputtra i ca 10 min under omrörning. Smaka av med salt, svartpeppar och socker. Har tomatsåsen för hög syra, ha i mer socker.
Vänd ner pastan i såsen. Häll i pastavatten och rör om.
Servera tortiglioni med burrata, halverade körsbärstomater och färsk basilika. Njut!
Recept av Diadonna för Barilla Al Bronzo
1 Pasta Tortiglioni Al Bronz 400g Barilla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt