Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
100 g | Färsk bladspenat | |
500 g | Kycklingfärs | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
400 g | Kokosmjölk | |
Från ditt skafferi | ||
1 tbsp | Röd Currypasta | |
2 tbsp | Japansk soja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Rapsolja |
Skölj och grovhacka purjolöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp olja i en wok- eller stekpanna och bryn purjolök, ingefära och kycklingfärs tills färsen är genomstekt. Finfördela färsen med en gaffel.
Tillsätt currypasta, soja och kokosmjölk och låt sjuda i ca 5 min.
Skölj spenaten och vänd ner i den varma grytan precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
Servera grytan med ris eller nudlar och gärna med lite jordnötter på toppen.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria