Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
500 g | Nötfärs | |
400 g | Pastasås Basilika | |
4 dl | Creme Fraiche - Parmesan & Vitlök | |
190 g | Pesto Grön | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
Från ditt skafferi | ||
1,5 dl | Vatten | |
1 pc. | Gul lök | |
2 krm | Svartpeppar | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Salt |
Värm ugnen till 200 grader.
Skala och finhacka lök. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen genomstekt. Tillsätt löken och stek med några minuter. Krydda med salt och svartpeppar.
Tillsätt pastasås och 1 dl vatten och puttra ihop i 5 min.
Vispa samman pesto med creme fraiche och 0,5 dl vatten i en skål.
Ta fram en ugnsfast form och bred 1 dl pestosås i botten av formen. Varva sedan lasagneplattor, köttfärssås och pestosås i 2-3 lager. Avsluta med pestosås och gratinera lasagnen i ugnen ca 20-30 min.
Photo:
Nurlan Emir
1 Nötfärs 12% 500g Smak av Gotland
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt