Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Japansk soja | |
2 dl | Basmatiris | |
Köp hem | ||
100 g | Jordnötter Rostade/Saltade | |
400 ml | Kokosmjölk | |
2 tbsp | Röd Currypasta | |
600 g | Kyckling Minutfilé | |
0,5 pc. | Koriander - färsk |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skär kycklingen i bitar och trä på spett. Salta kycklingen lite lätt. Hetta upp en stekpanna och stek spetten gyllene runt om. Lägg över spetten på en ugnsplåt och stek klart i ugnen i ca 10 min. Torka ur pannan.
Mixa eller mortla jordnötterna grovt. Skala och riv vitlök. Hetta upp rapsolja i stekpannan och fräs vitlök med currypastan i ca 30 sek. Tillsätt kokosmjölk, jordnötter och soja. Koka jordnötssåsen på medelvärme i ca 10 min. Rör om då och då.
Lägg upp ris och kycklingspett på tallrikar och toppa med jordnötssås. Strö över finhackad koriander. Ät och njut!
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Jordnötter Salta 275g Estrella