Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
5 tbsp | Rapsolja | |
1 tsp | Chiliflakes | |
4 tbsp | Japansk soja | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
2 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Färsk ingefära | |
Köp hem | ||
200 g | Glasnudlar | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
100 g | Jordnötter Rostade | |
300 g | Raw slaw | |
800 g | Ryggbiff |
Salta och peppra köttet ordentligt på båda sidor.
Tillred glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola nudlarna kalla och blanda med raw slaw i en skål. Grovhacka jordnötterna.
Mixa samman riven ingefära, 0.5 kruka mynta, chiliflakes, japansk soja, vitvinsvinäger och rapsolja till en dressing.
Hetta upp en stekpanna/grillpanna med smör och stek köttet på hög värme ca 1-2 min/sida. Ös smöret i pannan över köttet medan det steks. Sänk värmen och låt köttet steka klart. Lyft över köttet på en skärbräda och låt det vila i 2 min innan du skär det i skivor.
Ta fram fyra halvdjupa tallrikar och fördela nudelblandningen i botten. Toppa med skivad biff, jordnötter och myntablad. Ringla över dressingen. Ät och njut!
Photo:
Nurlan Emir
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria