Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
450 g | Vita Bönor Stora | |
100 g | Mynta - färsk, (1 dl) | |
10 pc. | Kalamataoliver | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gurka | |
180 g | Romansallat | |
1 krm | Salt | |
280 g | Vegetarisk kebab | |
3 pc. | Salladslök | |
4 tbsp | Vitvinsvinäger | |
150 g | Fetaost | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Blanda vitlök, vinäger och 5 msk olivolja i en skål. Koka bönorna, skölj dem i kallt vatten. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek kebaben i 8-9 minuter. Blanda grönsaker, feta, oliver, mynta och dressing i en skål. Smaksätt med salt och peppar.
Servera salladen och bullarna med krispigt (turkiskt) bröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria