Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
Köp hem | ||
300 g | Fetaost | |
400 g | Gnocchi, pasta | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
500 g | Körsbärstomater | |
2 clove | Vitlök Vanlig |
Värm ugnen till 225 grader.
Lägg fetaost och cocktailtomater i en ugnsfast form. Skala och grovhacka vitlök. Strö vitlök och torkad basilika över tomater och fetaost. Ringla över olja och krydda med en nypa salt och peppar. Sätt in i ugnen i ca 20 min.
Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
Ta ut tomater och fetaost ur ugnen. Tillsätt 0.5 dl av det kokande pastavattnet i formen. Blanda samman tomater och fetaost.
Sila av pastavattnet och tillsätt pastan i formen. Blanda om ordentligt och tillsätt finhackad basilika. Ät och njut!
Photo:
Lina Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana