Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
3,5 tbsp | Olivolja | |
3 tsp | Vit balsamvinäger | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 krm | Salt | |
Köp hem | ||
400 g | Farfalle | |
2 pc. | Avokado | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
75 g | Parmesanost | |
1 pc. | Basilika - färsk |
Värm ugnen till 175 grader.
Koka upp saltat vatten till pastan.
Skär laxfilén i kuber och lägg dem i en ugnsfast form. Salta och peppra laxbitarna och ringla över lite olivolja. Sätt in i ugnen ca 10 min.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Mixa samman riven parmesanost, avokadokött, basilika, 3 msk olivolja och 3 tsk vit balsamvinäger med hjälp av en stavmixer till en slät kräm. Smaka av med salt och peppar.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med avokadokrämen direkt i kastrullen.
Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med laxkuberna. Klart att servera
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt