Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Spiskummin | |
1 tsp | Salt | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Vatten | |
Köp hem | ||
1 pc. | Granatäpple | |
4 dl | Couscous | |
300 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
500 g | Lammfärs | |
1 pc. | Mynta - färsk |
Blanda lammfärsen i en bunke med salt, spiskummin, svartpeppar och 0.5 kruka finhackad mynta. Blanda väl och forma köttbullar med vattensköljda händer.
Hetta upp rapsolja i en stekpanna och bryn köttbullarna runt om så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Tillsätt tikka masalasåsen och vatten och låt köttbullarna sjuda i såsen i ca 10 min.
Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Pilla ur granatäppelkärnor och finhacka resten av myntan.
Lägg upp couscousen på ett fat. Strö över granatäppelkärnorna och myntan och servera till köttbullarna.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant