Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Från ditt skafferi | ||
1 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Köp hem | ||
250 g | Ricottaost | |
100 g | Riven Ost | |
400 g | Pastasås Basilika | |
65 g | Färsk bladspenat | |
500 g | Potatisgnocchi |
Värm ugnen till 200 grader.
Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen.
Mixa samman pastasås och ricottaost i en blender eller med hjälp av en stavmixer. Krydda med lite salt och peppar.
Skala och finhacka vitlöken. Hetta upp olja i en ugnstålig stekpanna och fräs vitlök och spenat så att de mjuknar. Tillsätt den kokta gnocchin och stek hastigt så att gnocchin får lite stekyta. Tillsätt ricottasåsen och strö över riven ost. Sätt in i ugnen i 20 min.
Servera gärna gnocchigratängen med en god sallad vid sidan av.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1